e hënë, shtator 03, 2007

Tropoja

Autori, tropoja, shprehet mbi blogun e tij :
…është një persiatje e imja personale për ta sjellë Tropojën, me imazhet e saj më të bukura, që sigurisht ka shume, në hapësirën e internetit. Eshte thjeshtë nje sensibizilim, nje imazh ndryshe atij të ziut të krijuar vitet e fundit për atë vënd që është i tillë, siç edhe duket në foto...për atë vënd që ka femijë, burra dhe gra qe kanë nevojë te jetojnë si gjithë të tjerët dhe që dita ditës po largohen jo sepse duan, por sepse nuk munden te rezistojnë dot më gjatë ndaj shpërfytyrimit mospërfilljes dhe harresës së shtetit.

Inisjativa më duket vërtet për t’u përgëzuar për më shumë që mendoj që turizmi i vërtetë që mund të ofrojë Shqipëria sot, janë pejsazhe të tilla të egra në pamjen e parë por të mrrekullueshme sepse natyra është Zot. E kisha të vështirë të zgjidhja një fotografi ndaj ftoj të shkoni vërtet e të vizitoni këtë blog.