e premte, dhjetor 14, 2007

The day is young

The day is young – është blogu i Aida Bodes. I prezantuar fillimisht tek bletebzz blogu flet me poezi. Në të do të gjeni krijimet e autores në anglisht dhe shqip. Ju uroj lexim të këndshëm.

e martë, dhjetor 11, 2007

Dy blogje nga Shqipëria

Këtu do prezantoj jo një por dy blogje të krijuara nga një gazetar nga Shqiperia, Saimir Kola. Autori shprehet për blogjet e tij :

« Do të doja që edhe unë të prezantoja dy blogjet e mia. I pari është me lajme, komente analiza, kulturë dhe kurjozitete nga Shqiperia, ndërsa blogu tjetër është vetëm për mjekësinë. Ne kete blog ka vëtëm intervista me mjekë të realizuara nga unë në lidhje me sëmundje të ndryshme.

Gjithçka në këto dy blogje i përket vetëm punës së stafit tonë. Do më bëhej qejfi nëse kam arritur të bëj edhe unë diçka të mirë. »Pra ju prezantoj blogun : INDIPENDENT MEDIA NEWS - Na e besoni në punën për të gjetur te verteten. Standartet i vendosim ne, te tjeret thjeshte na ndjekin…


Dhe blogu i dyte : MJEKESIA - Ky web eshte vetem per ata qe jane te interesuar per shendetin. Materialet e tij jane ekluzive dhe nuk lejohet kopjimi dhe publikimi i tyre ne asnje menyre pa lejen e webmasterit…

e hënë, dhjetor 10, 2007

Puls

Puls, është blogu i krijimeve artistike të Rubinit i cili jeton në Gjermani. Mbizotërojnë vargjet e ndjera veç edhe tregimet e shkurtra, më të pakta në numër, janë të një cilësie shumë të mirë.

Ju ftoj të gjithëve të ndiqni nga afër këtë krijues të ndjerë.

e hënë, dhjetor 03, 2007

Rrëfime

Autorët anonim të këtij blogu për rrëfime anonime prezantojnë anonimisht atë :

« Të dashur miq , duke u nisur nga disa faqe të huaja shumë interesante dhe popullore nga të cilat morrëm frymëzim dhe duke parë mungesën e një faqeje të tillë në shqip, e pamë të udhës të hapnim një të tillë.
Për të lënë nje rrëfim ju lutem postojeni në adresën: mkomike@yahoo.com.

Tani qe i mesuat te tera, hajde o burra shprehuni njerez »

Më shumë detaje si të botoni : këtu.