e martë, prill 17, 2007

B A N A G O

B A N A G O – me autor Banago, blog që ka filluar aktivitetin e tij në shkurt 2007. Motivet e fillimit si dhe ato të vazhdimit nuk janë shumë të qarta veç blogu është shumë i këndshëm. Në formën e një ditari, pothuajse çdo artikull është i shoqëruar me një thënie ose citat.
Lexim të këndshëm kush del këndej.
Një e re në këtë blog është që mund të regjistrohesh dhe një mail të njofton për çdo artikull të ri, jo keq e kam provuar.

e enjte, prill 12, 2007

Këndvështrim
Munda të identifikoja vetëm këto gjashtë pamje të këtij blogu me autor Zograf i cili ofron gjithashtu një Forum dhe Fotografi. Të gjitha këto me një dizajn shumë të arrirë