e martë, maj 29, 2007

Emigranti

Emigranti – Letërsi dhe Statistikë.... Just push the door.... it's open!

Një blog i ri dhe që e identifikova me ndihmen e shoqes sonë shumë active, Enit e cila thekson gjithashtu që shkrimet e autorit jane mjaft te famshme dhe tek peshku.

Autori është Shkëlqim Çela që banon në Atlanta, Georgia, Etats-Unis.

e enjte, maj 24, 2007

Maratonomak


Një blog me plot fotografi të marra në kontinente të ndryshëm. Temat janë të shumllojshme dhe ajo që i lidh është bukuria e fotografive. Për të kënaqur syte, mos vononi të shikoni dhe ndiqni këtë blog.

Bashk–autoret: Bizele dhe Eni

e enjte, maj 10, 2007

Per Qejfin Tone

Kisha kohe qe nuk kisha pare nje blog te ri dhe ja me ne fund. Autorja shprehet vete :
"ky blog lind nga deshira ime per te komunikuar ne menyre me zbavitese me shoqerine time. shpesh do kete postime qe u drejtohen te gjitheve dhe askujt njekohesiht, ashtu sic do kete postime qe vetem disa do mund t'i kuptojne.

te me ndjeni n.q.s. jo gjithmone do mund te kuptoni.

asgje nuk eshte bere me paramendim."