e martë, maj 29, 2007

Emigranti

Emigranti – Letërsi dhe Statistikë.... Just push the door.... it's open!

Një blog i ri dhe që e identifikova me ndihmen e shoqes sonë shumë active, Enit e cila thekson gjithashtu që shkrimet e autorit jane mjaft te famshme dhe tek peshku.

Autori është Shkëlqim Çela që banon në Atlanta, Georgia, Etats-Unis.

1 koment:

eni tha...

pathos dhe pasion ne dozen dhe humorin e duhur!