e premte, qershor 01, 2007

ALBANSKA RINJET

Një blog i dytë nga Suedija. I kërkova autorit, shyqeri, Gazetar tek Radio Suedia - kanali SR International, të fliste pak për blogun e tij:

Motivi i blogut ? Një blog personal për Suedinë dhe shqiptarët në Suedi.

Motoja e autorit ? I besoj një të ardhme e cila si rëndom po vonon.

Nuk ka komente: