e premte, qershor 15, 2007

MBRET I 3GUT

Një mik virtual më dërgoi këtë adresë blogu marketimi me një cilësi vërtetë shumë të mirë. Autori, nëse nuk është personi në fotografi, nuk di cili mund të jetë dhe ku jeton. Disa thënie të gjetura tek blogu i tij:

Me shkas : Njeriu që ndal investimet në marketing për të kursyer para, është sikurse njeriu që ndal orën për të kursyer kohë.

Formula e Marketingut : Prodhim - Shitje = Hedhurinë.

Ç'është Reklama ? Larje komerciale e trurit

Nuk ka komente: