e enjte, qershor 21, 2007

AKKSIDENTAL(isht) – kot per sport(ad hoc)

Akoma nga Amerika por kësaj herë dikush që komunikon në shqip. Blogu është i gëzueshëm me shumë këngë. Nuk e di pse ka përshtypjen që autori, merjeme, vdes për festat me muzikë të zhurmshme të ndërprera me muzikë të qetë.

blogu i vjetër i autorit RIGHT ON !!

2 komente:

Gjergji Cumani tha...

Faleminderit per rradhitjen :)

tetena tha...

te lutem, merjeme dhe me falenderimet e tua kuptoj qe nuk e kam prezantuar keq blogun. Nese ke ndonje verejtje mund te me shkruash.