e mërkurë, qershor 27, 2007

Midis nesh

Mes nesh një blog ditar nga Franca dhe në shqip që do të na bëj të diskutojmë midis nesh. Autorja e blogut është ervivi dhe në pritje të vitit të ri universitar shkruan shpesh në blogun e saj.

Nuk ka komente: