e martë, korrik 17, 2007

Words, words, words

Një blog i shkruajtur me shumë sinqeritet dhe me pasion. Autorja është Klodiana e cila shprehet në anglisht dhe mund të përgjigjet edhe në shqip.

Një frazë e saj që mu duk shprehëse dhe e përshkruan në të njëjtën kohë është

"I am many things and one all at once. And I find it pointless to define myself by what I do and how I talk and what I make or what I’ve seen. What I know is that my eyes are good for as long as they keep me from tripping or walking into a wall."

Na falni por vetëm autorja mund ta përkthejë, unë e ndjej vetën të pafuqishme të gjej fjalët e duhura.

3 komente:

nuvole tha...

oh wow! tena faleminderit per fjalet e tua! ndjehem e privilegjuar.

tetena tha...

klodiana, me behet qejfi qe te pelqen pershkrimi qe i kam bere blogut tend. pershendetje dhe te uroj te vazhdosh.

eni tha...

one of my favourites!