e enjte, korrik 26, 2007

Salvator - Q

« Një hapësirë, një alternativë për të shprehur disa gjëndje që kërkojnë takim me njerëzit. Ne fakt ky medium më jep mundëine të kem më shumë mundësi për të vendosur imazhe dhe shkrime. Nga fotografia dhe filmat që dalin në kinema, qëndrimi im është vetëm personal dhe nuk mund të mendohet që bëj kritikë apo analize. Është vetëm një gjëndje emocionale që shperndan hapësirë (vështrime) dhe lirim (udhëtime) nga e përditshmja. »

Salvatori

Nuk ka komente: