e enjte, korrik 26, 2007

Kolektiviza - koleksion arti


KOLEKTIVIZA, është një blog serioz që trajton të rejat mbi artin dhe kulturën në përgjithësi dhe atë shqiptar në veçanti.
Autori thekson që blogu do të jetë në dy gjuhë, anglisht dhe shqip, veç për momentin, shqipja është gjuha kryesore e blogut.

Nuk ka komente: