e mërkurë, qershor 27, 2007

Midis nesh

Mes nesh një blog ditar nga Franca dhe në shqip që do të na bëj të diskutojmë midis nesh. Autorja e blogut është ervivi dhe në pritje të vitit të ri universitar shkruan shpesh në blogun e saj.

Babacjapi


rastësisht pa ndihmën e njeriu zbulova blogun e dytë me humor në shqip. Autori apo administratori, i paidentifikuar, prezanton vetë blogun:

“Mirë se vini dhe shpresoj që 'humori' i kësaj faqeje t'ju ketë argëtuar, por para së gjithash, të mos ketë fyer ndjenjat tuaja. S'jeni të detyruar që të komentoni, por nëse nganjëherë shprehni opinionin tuaj ose shtoni ndonjë 'barcaletë' të ngjashme, do të ishte më frytdhënëse”

We are living the future !!!

Blogu “We are living the future!!!” me nëntitullin "Jeta është sot, nuk është në të kaluarën nuk është në të ardhmen. E ardhmja është sot! ” vjen nga Greqi dhe autori M.M është një student për momentin. Mendoj që ky blog i ri, në formën e një ditari, duhet inkurajuar.

e enjte, qershor 21, 2007

An Albanian in NoVA - Randomness

Blog në anglisht i mbajtur nga një djalë që në moshën 16 – vjeçare bënë udhëtimin e jetës së tij nga Elbasani, vëndlindaj, në Amerikë. Sot, për ata që duan ta takojnë, djalin banon në Washington, DC, ata që duan ti flasin, e gjeni këtu.

AKKSIDENTAL(isht) – kot per sport(ad hoc)

Akoma nga Amerika por kësaj herë dikush që komunikon në shqip. Blogu është i gëzueshëm me shumë këngë. Nuk e di pse ka përshtypjen që autori, merjeme, vdes për festat me muzikë të zhurmshme të ndërprera me muzikë të qetë.

blogu i vjetër i autorit RIGHT ON !!

e premte, qershor 15, 2007

MBRET I 3GUT

Një mik virtual më dërgoi këtë adresë blogu marketimi me një cilësi vërtetë shumë të mirë. Autori, nëse nuk është personi në fotografi, nuk di cili mund të jetë dhe ku jeton. Disa thënie të gjetura tek blogu i tij:

Me shkas : Njeriu që ndal investimet në marketing për të kursyer para, është sikurse njeriu që ndal orën për të kursyer kohë.

Formula e Marketingut : Prodhim - Shitje = Hedhurinë.

Ç'është Reklama ? Larje komerciale e trurit

e enjte, qershor 07, 2007

AKVLL - NAJA

Kujdes blogu, duke u përqënndruar, quhet Akullnajë, veç nuk ka azgjë të përbashkët me akullin dhe i uroj një jetë po aq të gjatë si dhe akullnajat. Ky blog i ri dhe i shkruar në shqip, kryesisht se kohët e fundit janë parë në të shënja të ardhura nga një e largët e afërt e harruar, është vërtet shumë i këndshëm dhe me biseda të gjata. Cilësia e krijimeve të autores është vërtet për t'u theksuar.

e premte, qershor 01, 2007

Gazetablog-amatoriale.com

Është i mbushur me plot të papritura blogu “Gazetablog-amatoriale.com”. Duke shfletuar
këtë blog, do të gjeni mjaft shkrime argëtuese, të shkruara me një ritëm të pazakonshem. Një juri e fshehtè dhe më pas vota e lirè e vizitoreve e zgjodhen si faqen më të mirë për vitin 2006 tek Portali Faqet

Blogu trajton kryesisht tema sociale dhe erotike. Për Erosin, forma e zgjedhur nga autori është pa përdorur fjalor banal e ndofta edhe me disa mesazhe emancipuese!
Autor i blogut, Erion Selmani i cili ka shkruajtur tashmë një libër në italisht, shkruan herë pas here për Peshkun Pa Ujë.ALBANSKA RINJET

Një blog i dytë nga Suedija. I kërkova autorit, shyqeri, Gazetar tek Radio Suedia - kanali SR International, të fliste pak për blogun e tij:

Motivi i blogut ? Një blog personal për Suedinë dhe shqiptarët në Suedi.

Motoja e autorit ? I besoj një të ardhme e cila si rëndom po vonon.