e enjte, qershor 07, 2007

AKVLL - NAJA

Kujdes blogu, duke u përqënndruar, quhet Akullnajë, veç nuk ka azgjë të përbashkët me akullin dhe i uroj një jetë po aq të gjatë si dhe akullnajat. Ky blog i ri dhe i shkruar në shqip, kryesisht se kohët e fundit janë parë në të shënja të ardhura nga një e largët e afërt e harruar, është vërtet shumë i këndshëm dhe me biseda të gjata. Cilësia e krijimeve të autores është vërtet për t'u theksuar.