e premte, qershor 01, 2007

Gazetablog-amatoriale.com

Është i mbushur me plot të papritura blogu “Gazetablog-amatoriale.com”. Duke shfletuar
këtë blog, do të gjeni mjaft shkrime argëtuese, të shkruara me një ritëm të pazakonshem. Një juri e fshehtè dhe më pas vota e lirè e vizitoreve e zgjodhen si faqen më të mirë për vitin 2006 tek Portali Faqet

Blogu trajton kryesisht tema sociale dhe erotike. Për Erosin, forma e zgjedhur nga autori është pa përdorur fjalor banal e ndofta edhe me disa mesazhe emancipuese!
Autor i blogut, Erion Selmani i cili ka shkruajtur tashmë një libër në italisht, shkruan herë pas here për Peshkun Pa Ujë.2 komente:

Anonim tha...

me pelqen shume blogu i erionit

nisamisa tha...

nuk funksionon me