e mërkurë, qershor 27, 2007

Babacjapi


rastësisht pa ndihmën e njeriu zbulova blogun e dytë me humor në shqip. Autori apo administratori, i paidentifikuar, prezanton vetë blogun:

“Mirë se vini dhe shpresoj që 'humori' i kësaj faqeje t'ju ketë argëtuar, por para së gjithash, të mos ketë fyer ndjenjat tuaja. S'jeni të detyruar që të komentoni, por nëse nganjëherë shprehni opinionin tuaj ose shtoni ndonjë 'barcaletë' të ngjashme, do të ishte më frytdhënëse”

Nuk ka komente: