e mërkurë, qershor 27, 2007

We are living the future !!!

Blogu “We are living the future!!!” me nëntitullin "Jeta është sot, nuk është në të kaluarën nuk është në të ardhmen. E ardhmja është sot! ” vjen nga Greqi dhe autori M.M është një student për momentin. Mendoj që ky blog i ri, në formën e një ditari, duhet inkurajuar.

Nuk ka komente: