e enjte, maj 10, 2007

Per Qejfin Tone

Kisha kohe qe nuk kisha pare nje blog te ri dhe ja me ne fund. Autorja shprehet vete :
"ky blog lind nga deshira ime per te komunikuar ne menyre me zbavitese me shoqerine time. shpesh do kete postime qe u drejtohen te gjitheve dhe askujt njekohesiht, ashtu sic do kete postime qe vetem disa do mund t'i kuptojne.

te me ndjeni n.q.s. jo gjithmone do mund te kuptoni.

asgje nuk eshte bere me paramendim."

Nuk ka komente: