e martë, prill 17, 2007

B A N A G O

B A N A G O – me autor Banago, blog që ka filluar aktivitetin e tij në shkurt 2007. Motivet e fillimit si dhe ato të vazhdimit nuk janë shumë të qarta veç blogu është shumë i këndshëm. Në formën e një ditari, pothuajse çdo artikull është i shoqëruar me një thënie ose citat.
Lexim të këndshëm kush del këndej.
Një e re në këtë blog është që mund të regjistrohesh dhe një mail të njofton për çdo artikull të ri, jo keq e kam provuar.

8 komente:

Anonim tha...

Ue, po blogu ime çben ketej? Ke vendosur te me besh te famshem? :) Faleminderit!

Anonim tha...

A, me fal, edhe ne gje. Nuk ndodhem ne Tirane se pashe qe me kishe kategorizuar ne Tirane.

tetena tha...

banago, une mundohem te flas per te gjithe blogjet qe gjej ne shqip ose mbi Shqiperine veç me duhet ndihma e te gjitheve qe sa te gjeni nje te ri ta regjistroj. Kjo eshte ideja ime per te patur nje blog reference.

tetena tha...

Nese nuk ndodhesh ne TR, atehere e ke sekret vendodhjen. Je ne atdhe te pakten.
Do ta korigjoj menjehere.

Anonim tha...

Jo, tetena, nuk e kam aspak sekret. Ndodhem ne Vlore. Sukese te metejshme ne kete nisme.

eni tha...

mireseerdhe djali:)

Anonim tha...

Mire se te gjej! :)

Anonim tha...

Nisme shume e mire ky blogu yt.

Pershendetje nga Kosova