e premte, dhjetor 14, 2007

The day is young

The day is young – është blogu i Aida Bodes. I prezantuar fillimisht tek bletebzz blogu flet me poezi. Në të do të gjeni krijimet e autores në anglisht dhe shqip. Ju uroj lexim të këndshëm.

Nuk ka komente: