e hënë, dhjetor 03, 2007

Rrëfime

Autorët anonim të këtij blogu për rrëfime anonime prezantojnë anonimisht atë :

« Të dashur miq , duke u nisur nga disa faqe të huaja shumë interesante dhe popullore nga të cilat morrëm frymëzim dhe duke parë mungesën e një faqeje të tillë në shqip, e pamë të udhës të hapnim një të tillë.
Për të lënë nje rrëfim ju lutem postojeni në adresën: mkomike@yahoo.com.

Tani qe i mesuat te tera, hajde o burra shprehuni njerez »

Më shumë detaje si të botoni : këtu.

Nuk ka komente: