e hënë, maj 12, 2008

Lirika Shqiptare

Ky blog është për gjithë ju që ndani pasionin për muzikën popullore shqiptare të çdo krahine të Shqipërisë. Do mundohem të sjell sa më pranë jush tekste këngësh të cilat ju kanë shoqeruar një jetë të tërë apo dhe ato këngë të cilat mund të kenë kaluar pa u vënë re nga shumë prej nesh.

Ju lutem mos hezitoni dhe të nisni këngët tuaja tek kjo faqe dhe më vonë unë do i vendos në faqen kryesore dhe ne kategorinë përkatëse, ose mund t'i nisni në adresën e emailit tim tresjolie_usa@yahoo.com .

Nuk ka komente: