e enjte, qershor 12, 2008

Për vogëlushët

Per te mos harruar thote arta, autorja e blogut.
Ne kete blog
do gjeni fjale te urta, gjeagjeza, kenge, perralla etj etj. Nje ide vertet shume e gjetur per te mos harruar femijerine dhe sidomos per ta percjelle. Ju uroj lexim te kendshem.

Nuk ka komente: