e mërkurë, janar 31, 2007

Albtranslator

Është një blog mbi gjithçka dhe çdo gje. Shfryrja e mendimeve te perditshme dhe te përhershme të autores. Eni jeton në Stamboll dhe këtë blog e shkruan në shqip dhe anglisht. Çfarë mund të gjeni në këtë blog: autorja shkruan : çdo lloj teme në lidhje me jetën e përditshme , artin , botën psikologjike , kinemanë, hobet, trendet e ndryshme në bote, letërsi dhe shume fotografi dhe sidomos shumë pak politike:

2 komente:

edrus tha...

Meriton qe te shikohet per dite,qofte dhe per syte e mrekullueshem te autores :).
Shakate menjane,eshte me te vertete nje autore qe ja vlen te shikohet perdite(qofte blogjet e saj,qofte dhe llogarija e saj ne flikr :)

eni tha...

O Edrus , falemderit shume.mbase se vure re , po fytyra ime u skuq ne foto:)
falemderit per konsideraten shpreosj te mos ju zhgenjejne shkrimet dhe mbi te tera fotot e mia...