e martë, korrik 01, 2008

Albanian Reality

Autori, Casus, shprehet per blogun e tij: kam hapur kete blog ku synoj te nxis diskutime e debate mbi tema qe shqetesojne a kerkojne shtjellim ne shoqerine shqiptare. Kam filluar te postoj atje shkrime e opinione te miat dhe them ta vazhdoj kete praktike ne menyre te shpeshte.

I uroj vertet kurajo bloguesit te ri.

Nuk ka komente: