e shtunë, korrik 05, 2008

Nje jete buze detit


MadeInVlora, autorja shprehet: Ne fakt, kjo eshte pyetja e pare qe me vjen ne mendje mua derisa e hapa nje blog. Zakonisht s'i them mendimet e mia me gjithe qejf me ze te larte.Me duket sikur, nje pjese e imja kthehet ne fjale, dhe fjala pasi e ke thene, vanitet.Vale qe perhapet. dhe diku, me larg ose me afer, arrin momenti kur humbet.Ndoshta po te shkruheshin do ishte ndryshe, por prape ndonjehere mendimet ecin aq shpejt, sa s'arrin as ti shkruash. Ja te shoh çfare do katranos

1 koment:

Andrea tha...

Bukur!
Do te kthehem prape tek blogu juaj.