e shtunë, gusht 30, 2008

Rocky Girl

Kur të huajt takohen
Fillon jeta
jo e varfër, jo e pasur
(thjesht e vetëdijshme
as e mirë
as mizore
(thjesht e plotë)
unë, jo nuk... ty
e pamundur
thjesht e çiltër
çiltërsisht, një herë
nëse të huajt (të cilët
thellë-thellë
janë më shumë vetja jonë)
preken
përgjithmonë
(deri në errësirë).

Solla nje poezi te saj per te prezantuar blogun personal te Rocky Girl ku ka jo vetem pozi po edhe proze, perkthime, fraza te nje dite dhe lajme te tjera sipas deshires se autores.