e shtunë, gusht 30, 2008

Sheshet e Tiranes

Sheshet e Tiranes eshte nje blog qe trajtonte lajme nga Shqiperia, sidmos nga Tirana siç e thote edhe titulli, qe lidhen me arkitekturen, mjedisin dhe urbanistiken. Autori i blogut quhet Ujku i Zi. Per ata qe interesohen per kete teme, do te gjeni shkrime te autorit ashtu si edhe referenca nga shtypi ne pergjithesi.

Nuk ka komente: