e shtunë, gusht 23, 2008

KAPITEN KAPITENI IM

KAPITEN KAPITENI IM me nentitullin "GJITHESESI, NE RINGJALLJEN E MADHE NJE KISHE DO TA NDERTOJ PER TY" eshte nje blog ditar. Autori, i vetequajtur Gomari ateist e pershkruan si me poshte blogun: Ju mund te keni pare nje shtepi te fluturoje,apo nje shef policie,por nje gomar qe te flase dhe te fluturoje,per me teper te jete "GOMAR ATEIST",se besoj.Mire se vini ne moçalin tim te dashur.

Nuk ka komente: