e premte, gusht 03, 2007

Beni's Blog

Më pëlqen kur zbuloj nje blog te ri dhe jam nje nga të parat të flas për të (jo e para në blogun e tij ka komente tashmë, bile më shumë se artikuj). Në këtë blog ka plot artikuj qe informojnë mbi të rejat në fushën e informatikës apo mund të ndihmojnë për të zgjidhur problemet e specialistëve të kësaj fushe. Beni, autori, nuk flet shumë për veten për momentin, profili nuk është i plotësuar, veç besoj nuk do të vonojë.

Nuk ka komente: