e hënë, gusht 20, 2007

Mbi vijë

Ja dhe blogu i një nga pionierëve në blogostanin shqiptar. Një nga më aktivët gjithashtu. Nëse nuk kam folur më përpara për këtë blog është që autori, d, nuk para jep intervista megjithëse është gjithmonë prezent në komentet e lexuesve të tij. Mbi vijë, një blog filozofik ku fjala shqip është mbret.

2 komente:

Anonim tha...

nje filozof harbut!

tetena tha...

nuk e di nese kane vlere gjykimet anonime ?