e hënë, gusht 20, 2007

Blogshkenca

Emri i blogut shpreh qartë përmbajtjen e tij. Pra ja dhe blogu i parë në shqip që ka për objekt shkencën. Autorët nuk janë të identifikuar veç blogu është shumë interesat megjithëse artikujt e tij nuk ftojnë komente, kush mund të komentojë shkencën ?

Nuk ka komente: