e diel, gusht 05, 2007

Laureta Mema

Ja dhe një blog artistik me krijimet e Lureta Memës. Blogu është i pasur me poezi, tregime, ese dhe fotografi. Krijimet e autores janë vërtet shumë të ndjera dhe të pasura. Mendoj që kjo krijuese e re shprehet shumë mirë në poezi apo prozë. Blog me vlera.

Nuk ka komente: