e martë, tetor 16, 2007

BEBOP COWBOY

Nëse do të doja të shprehja përshtypjen e parë timen mbi këtë blog, do të ishte – përzjerje befasuese, autori vetë shprehet më mire :


« Ditari i BC. Copëza jete sa andej këndej të lidhura së bashku nga dashuria për Jazz&Blues dhe kënaqësia e gatimit. Jeta është me të vërtete një libër i ilustruar përrallash që mua më pëlqen ta jetoj si të vij dita ditës. Ca nga këto copëza më pëlqen ti ndaj së bashku me miqtë e mi. »

Nuk ka komente: