e mërkurë, tetor 10, 2007

MIP Media Info Pro

Blogu i Fatmir Terziut, shkruar në annglisht dhe nga Anglia, trajton tema rreth fushes së artit të shtatë. Në këtë blog gjen artikuj rreth televizorit apo kinemasë dhe sigurisht me një lidhje të afërt apo të largët me Shqipërinë

1 koment:

Andrea tha...

Interesant blogu juaj!
Suksese.