e martë, tetor 16, 2007

Living in Shkodra, Albania

Living in Shkoder, Albania, është blogu i një të huaji që jeton në Shqipëri, Shkodër. Them të huaji por në të vertetë Kolin, autori i këtij blogu është plotësisht i konvertuar në një shqiptar, lexoni vetë si shprehet për blogun e tij :

Kam ardhur në Shqipëri qysh 1995.( Vizita e parë ishte në 1994). Tërë kohë kam qënë në Shkodër. Punoj me një kishë ungjillore këtu, por blog-un nuk ka për te bërë me besimin tim. Më shumë dua të tregoj për jetën në Shkoder - pak nga sytë e një i huaj...dhe pak për të treguar si është Shkoder tani. ( më shumë për refugjatët)

Nuk ka komente: