e mërkurë, tetor 10, 2007

Krypa's Epigraphica

Dhe Krypa akoma godet fort me një blog tjetër. Kësaj rradhe vizatimet e tij, në pamjen e parë të thjeshta, janë të shoqëruara me një frazë në shqip edhe ajo e thjeshtë, fare e thjeshtë në pamjen e parë. Degustim të këndshm se kombinimi i të thjeshtave ka rezultate ? shikoni këtu.