e mërkurë, tetor 17, 2007

Drini Web

Blogu i Drinit që banon diku afër Parisit në Francë. Çfarë ka në këtë blog ? Autori shprehet më mirë duke përshkruar më poshtë premtimet që i bën blogut të tij :

« Kësaj radhe të jap fjalën që do të vij shpesh dhe do të shkruaj gjëra sa më të bukura, do të ndaj me ty gjërat që më bëjnë përshtypje dhe që më lënë mbresë në jetën e përditshme. Në përgjithësi nuk do të ketë gjëra personale pasi nuk është vendi, por ndonjëherë mund dhe të më shpëtojnë disa detaje…»

Nuk ka komente: