e martë, tetor 16, 2007

Buk me Djath

Blog ushqimor ku shpesh cigarja ndërhyn në recetat e përshkruara dhe ku gjithmonë fotografitë janë nepsdhënëse. Recetat, shumë shqiptare (nga ana e përmbajtjes, gatimit dhe artistit), janë interesante sidomos për kombinimet e mundshëm për të realizuar diçka të mirë për të ngrënë me ushqimet që kanë ngelur në dollap.

Nuk ka komente: