e mërkurë, tetor 10, 2007

Krypa's Game

Mu desh kohë të zgjidhja një karikaturë për të prezantuar blogun e Krypa-s dhe ju këshilloj ta vizitoni vetë se çdo karikaturë është një histori pa fund..

Për më shumë autori shprehet vetë në anglisht : « Most of these drawings have appeared on Alb-Club already. I am a regular at "Bota Shqiptare", a newspaper I feel attached to, and which is published in Rome. Other newspapers have featured my work, some of them even asking for my permission. My hope now is the blog itself will allow for a new reading of the cartoons. Thank you for visiting :) Krypa »

Quo Vadis, titulli i karikaturës së prezantuar.

Nuk ka komente: