e mërkurë, tetor 03, 2007

Pena e Vjetër

Pena e Vjetër, është blogu i Përparim Hysit. Blogu është një blog letrar me shumë poezi, tregime dhe shkrime të tjera sigurisht të shkruajtura në shqip dhe me shumë cilësi.

Nuk ka komente: