e martë, mars 20, 2007

Amour Monde

Një blog nga kryeqyteti i Belgjikës. Blogu është i shkruajtur në shqip por sigurisht mund të gjeni copa të vogla në frëngjisht. Temat janë të ndryshme dhe shpesh autori fton lexuesit në debat. Si blog i ri pamja i ndryshon shpesh dhe fotografia e mësipërme nuk gjendet më veç mua më duket shumë kuptimplotë për titullin Amour Monde.

4 komente:

Anonim tha...

Shum Titull me rendesi te madhe "Dashuri e Botes" nuk di a ka autori zemer te madhe apo dashuri per te dhuru...Dona nga Brukseli...

Anonim tha...

pershendetje Dona nga Brukseli dhe ti mund te vendosesh emrin tend ne vend qe te deklarohesh anonim

tetena tha...

bera nje prove per Donen.

Anonim tha...

"dona"
shum titull i madh?
dashur un kam dhe zemer por jo per ata qe nuk e meritojn