e premte, mars 02, 2007

Shqipëria gjatë komunizmit.


Personi që ka krijuar këtë blog, është i inetresuer dhe do të botojë fotografi nga periudha komuniste e Shqipërisë. Mendoj që duhet ta ndihmojmë.

Albania during Communism
My name is Tony Skaggs, and I am interested in Albania. This is a blog for photos and graphics of Albania during the communist period, from 1944 to 1991. I will post photos and graphics from the many sources I have collected, and from contributions from readers of this blog.

1 koment:

Andrea tha...

Me kujtohet shume mire ajo kohe!
Duhet te qendroje me ore te tere per te blere ate pak ushqim.
Te njejta pamje si Korea e Veriut sot.