e premte, mars 02, 2007

Stepping Stones - Kim dhe blogjet e saj

Kush njeh pak blogosferën shqiptare është e sigurt që njeh këtë blog që flet direkt nga atdheu. Kim që vjen nga Kanadaja, shkruan me humor dhe sinqeritet mbi të përditshmen në qytetin e Tiranës ose mbi udhëtimet e saj për të zbuluar Shqipërinë. Për momentin shkruan në anglisht veç ka dhënë fjalën t'i futet shqipes e mbase do fillojë edhe të shkruaj.

Blogjet e tjera të saj.
- Një Blog me fotografi e saj.
- Blogu i kuzhinës, gjellët e mira që ajo gatuan vetë.
- Blog arti ose mbi gjërat që autorja i quan thjesht të bukura.
- Dhe më në fund një blog artistik.