e martë, mars 20, 2007

Orange Bakery

Autorët e Blogut janë Adela e Radu të cilët jetojnë në USA dhe janë me origjinë nga Shqipëria dhe Moldavia. Kush është nga njëri shtet apo nga tjetri, mendoj se ka pak rëndësi ka se në shkrimet e tyre, ndjehet e njejta dashuri për këto vende të largëta. Blogu, i shkruar në anglisht, na sjell jetën e përditshme në Arlington, Virginia ashtu si dhe kujtimet e së kaluarës. Lexim të këndshëm. U mundova të kuptoja kuptimin e titullit dhe ajo që mora vesh ishte vetëm që miqtë tanë nuk mund të bëhen bukëpjekës !

1 koment:

Andrea tha...

Interesant blogu juaj!
Suksese.