e mërkurë, mars 07, 2007

Angel or Evil ?


Një blog që vjen nga Shqipëri dhe i shkruajtur vetëm në shqip ka për autor Relin. “Engjëll apo djall” boton artikuj lajme ose ese mbi politikën, ekonominë shoqërinë. Emri i blogut, mendoj, prezanton atë që autori mundohet të na bëjë të kuptojmë me shkrimet e tij : “mos shikojmë vetëm anën e mirë të gjërave, kujdes djalli mund të mos jetë larg”

Nuk ka komente: