e hënë, mars 12, 2007

dangerously sexy (Miss Albania)

Ky blog është krijuar nga reli për të na njohur me këtë aktivitet të rëndësishëm në Shqipëri që quhet "Miss Shqipëria". Blogu ka filluar në vitin 2006 dhe bën fjalë për aktivitetin e fundit. Autori premton të shkruaj shpesh në të mbi të rejat e këtyre miseve dhe mbase do të mbulojë të njëjtin aktivitet të këtij viti!

Nuk ka komente: