e mërkurë, mars 21, 2007

Leonard Seiti


Ju prezantoj Blogun e Leonardit që nëse i besoj thashethemeve banon në pjesën flamande të Belgjikës. Motoja e blogut të tij: “Njerëzit Sinqeritetin e kanë në shpirt dhe jo në fjalë dhe që ti njohësh duhet të shohësh brënda tyre, pra në shpirt e jo të presësh të kuptosh nga ato që thonë. Fjalët e bukura dhe të shumta janë fukarallëk”.

Leonardi Seiti me vëndodhje: Tepelena : Somëhere in EU : Albanie

1 koment:

Shqipëria tha...

ç'rëndësi ka ku jeton.
Në youtube pashë rastësisht nje video e shoqëruar me poezine "Mbrëmje malli"... nga e cila mora njohuri mbi blogun e tij. C'do poezi e Z. Seiti me ben te rijetoj pjese nga jeta ime.
Disa me japin lote ne sy : " Gjysma ime e embel"
disa me kane terhequr dhe ngelen misterioze "Puthje vjeshte"
... Më vjen keq qe mora njohuri mbi veprimarine e tij me vones.

Lora D.
Bruxelles