e enjte, mars 29, 2007

Njeriu i çuditshëm

Njeriu i çuditshëm – ai është mes nesh...por askush nuk e sheh, është një blog që e zbulova rastësisht duke bredhur në komentet e një blogu tjetër. Blogu mund të klasifikohet si një blog letrar veç aty gjen edhe filozofi jo shumë të shtrenjtë, 5 lekë thotë autori, strangeMAN. Fillimet e blogut janë mars 2007 dhe i uroj jetë të gjatë.

2 komente:

eni tha...

nje fryme e re dhe e kendshme ne blogosferen shqiptare!

HEROLIND tha...

i dashur mik/e ju ftojme te na ndiqni ne http://qitap.blogspot.com/
urime
Grupi Shpirtishqip