e martë, mars 20, 2007

London Musings

Blogu i Lily-t me origjinë nga Shqipëria dhe që tashmë jeton në Londer ku në këtë moment kryen edhe studimet. Blogu është shumë i këndshëm dhe tregon jetën e një studenteje me humor dhe freski.

Nuk ka komente: